Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week geleden
SOS Den Haag

Geniaal voorstel ingezonden brief Den Haag Centraal.Eveline Blitz stelt voor de Utrechtsebasn te beëindigen bij de VNO toren Bezuidenhoutseweg. Verbindt Haagse Bos weer met Malieveld en Koekamp. Stort afgekoppeld tunneldeel vol en maak er een park ten behoeve van Grotiuspark!!!!!! MeerMinder

Geniaal voorstel ingezonden brief Den Haag Centraal.Eveline Blitz stelt voor de Utrechtsebasn te beëindigen bij de VNO toren Bezuidenhoutseweg. Verbindt Haagse Bos weer met Malieveld en Koekamp. Stort afgekoppeld tunneldeel vol en maak er een park ten behoeve van Grotiuspark!!!!!!

reageer op Facebook

Het lijkt mij een geweldig goed idee.

Is het al 1 april??

Valencia is een mooi voorbeeld. Daar werd in een rivierbedding een park aangelegd dat de stad letterlijk en figuurlijk omarmt.

Ik heb de aanpassing van het Clausplein en de Utrechtse baan meegemaakt. Vanuit Delft naar Den Haag (SER-gebouw) altijd file ter hoogte van vliegveld Ypenburg. Na de aanleg stond die file (toegegeven korter) voor de rode Olifant. Voor Scheveningen zou ik reizen via de VBW-tunnel, maar net als toen neem ik liever het OV. Top idee die groene long ook voor de mensen die straks in die woontorens wonen bij CS.

met het afsluiten van deze drukke verkeersader, overbelast je de andere hoofdaders voor stad in en uit en voor de nabijgelegen buurten is de Utrechtsebaan ideaal. Boevendien hebben wij hebben al genoeg groen in het Bezuidenhout, het overkappen van de Utrechtsebaan vanwege geluidshinder en luchtverontreiniging zijn veeleer prioriteiten voor de omwonenden.

Sander riep dat al jaren. En ik was het daar volmondig mee eens.

Dat is een heeeeeeel slecht idee!!! Het is duidelijk dat deze mensen niet in de Rivierenbuurt wonen!!! Daar strijden we al jaren voor het verwijderen van de Schenkviaduct vanwege de luchtvervuiling en lawaai voor de mensen die daar aan de Weteringkade wonen. Je zult er maar wonen. En wat dacht u van de mensen die aan de Lekstraat wonen, in het verlengde van de VictorB tunnel?? Dacht u echt dat de bewoners in de Rivierenbuurt geen last hadden van het sluipverkeer toen de Utrechtse baan afgesloten was??? Ook bij de plan ontwikkelingen van het CID wordt niet stil gestaan wat het voor de bewoners van de Rivierenbuurt is tegen muren van hoge torens aan te kijken en al het extra verkeer dat door de wijk gaat komen? Hoe komt men bij het bovenstaande idee, deze mensen wonen allemaal op “het zand”. Langs de Utrechtse baan staan niet direct woningen maar aan de Lekstraat (waar ook nog een trambaan bij moet komen) staan vele woningen en aan de Weteringkade nog meer!! Hoe kan/durft men dit een goed idee te noemen, schaam u zeer en zeer diep.

View more comments

2 weken geleden
SOS Den Haag

Foto’s uit het bericht van Vrienden Monumentaal Erfgoed Den Haag MeerMinder

Image attachmentImage attachment
2 weken geleden
SOS Den Haag

MeerMinder

Load more
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Tunnelvisie Teldersweg

Date 22 april, 2018
Den Haag 22 april 2018 Een belangrijk onderdeel van de visie van de Denktank voor de toekomst van het gebied Scheveningse Bosjes, Waterpartij en Westbroekpark in Den Haag…

WELSTANDSCOMMISSIE KEURT SPUIFORUM/OCC AF

Date 18 oktober, 2016
De Welstand heeft in elk geval een leesbaar en duidelijk advies gemaakt. Lees maar even mee: “Turfmarkt tussen het Spuiplein en de Turfhaven Wcie 20161005/JCZ201610896 Bouwen: het oprichten…
Lees meer